بعد ازسپری شدن یک ماه ازانعقاد عقد و نکاح بین امیر المومنین (صلوات الله علیه) و حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها)؛ بنا به پیشنهاد عقیل ابن ابو طالب و ام ایمن و تعدادی از مخدرات حریم رسالت و نبوت ؛ رسول گرامی اسلام موافقت فرمودند که این دختر و پسر جوان زندگی خودشان را آغاز کنند .
از روایات و اخبار اینطور دریافت می شود که ؛ بعد از انعقاد عقد و نکاح؛ وتا قبل از اینکه امیرالمومنین (صلوات الله علیه) و حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) زندگی مشترکشان را شروع کنند؛ دو نکته دستاویز ساده اندیشان و بد خواهان فتنه گر شد؛ تا فرهنگ ناب ازدواج اسلامی را از محور و مدار خودش بیرون ببر ؛ که همین دو موضوع هم به عنوان میراث شوم ؛ بعدها در زندگی اهل ایمان جریان پیدا کرد. الان هم به همان شکل؛ تقریبا ادامه دارد!
- یکی از مسایلی که باعث طعن و توطئه می شد وضعیت اقتصادی و معیشتی امیرالمومنین علی (صلوات الله علیه) نسبت به سایر اصحاب بود. که اینها می آمدند و می گفتند: انتخاب علی ابن ابیطالب (صلوات الله علیه) که نه در آمدی دارد و نه اقتصادی و وضعیت مالی قابل پیش بینی هم برایش نیست؛ انتخاب خوبی نبود !
برای دریافت فایل کلیک کنید
حجم: 13.8 مگابایت
ایام نشاط و شور امت آمد هنگام سرور و اخذ حاجت آمد
در روز سه و چهار ماه شعبان از جانب حق سه پیک رحمت آمد
میلاد حسین است و ابوالفضل و علی یعنی که سه منشأ سعادت آمد
آن ماه که ماه حاجتش میخوانند ما بین دو خورشید امامت آمد
حلول ماه شعبان المعظّم مبارک باد
شعبان ماهی است که منسوب است به حضرت سید انبیاء صَلَّى اللَّهِ عَلِیهِ وَ اله و آن حضرت این ماه را روزه مى داشت و وصل مى کرد به ماه رمضان و مى فرمود: "شعبان ماه من است هر که یک روز از ماه مرا روزه بدارد بهشت او را واجب شود" و از امام صادق علیه السلام روایت است که چون ماه شعبان داخل مى شد حضرت امام زین العابدین علیه السلام اصحاب خود را جمع مى نمود و مى فرمود: اى گروه اصحاب! من مى دانید این چه ماهى است؟ این ماه شعبان است و حضرت رسول صَلَّى اللَّهِ عَلِیهِ وَ اله مى فرمود: شعبان ماه من است پس روزه بدارید! در این ماه براى محبّت پیغمبر خود و براى تقرّب به سوى پروردگار خود بحقّ آن خدایى که جان علىّ بن الحسین به دست قدرت اوست.
اعمال مشترکه ماه شعبان
اوّل هر روز هفتاد مرتبه بگوید اَسْتَغْفِرُاللّهَ وَ اَسْئَلُهُ التَّوْبَةَ
دوّم هر روز هفتاد مرتبه بگوید اَسْتَغْفِرُاللّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ الْحَىُّ الْقَیّوُمُ وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ و در بعضى روایات الْحَىُّ الْقَیُّومُ پیش از الرَّحْمنُ الرَّحیمُ است و عمل به هر دو خوبست و از روایات مستفاد مى شود که بهترین دعاها و ذکرها در این ماه استغفار است و هرکه هر روز از این ماه استغفار کند هفتاد مرتبه مثل آنست که هفتاد هزار در ماههاى دیگر استغفار کند.
سوّم تصدّق کند در این ماه اگرچه به نصف دانه خرمایى باشد تا حق تعالى بدن او را برآتش جهنّم حرام گرداند از حضرت صادق علیه السلام منقول است که از آن جناب سؤ ال کردند از فضیلت روزه رجب فرمود چرا غافلید از روزه شعبان راوى عرض کرد یابن رَسول الله چه ثواب دارد کسى که یک روز از شعبان را روزه بدارد فرمود به خدا قسم بهشت ثواب اوست. عرض کرد یابن رسول الله بهترین اعمال در این ماه چیست فرمود تصدّق و استغفار هر که تصدّق کند در ماه شعبان حق تعالى آن را تربیت کند همچنانکه یکى از شما شتر بچّه اش را تربیت مى کند تا آنکه در روز قیامت برسد به صاحبش در حالتى که بقدر کوه اُحُد شده باشد
چهارم در تمام این ماه هزار بار بگوید لا اِلهَ اِلا اللّهُ وَلانَعْبُدُ اِلاّ اِیّاهُ مُخْلِصینَ لَهُ الدّینَ وَ لَوُ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ که ثواب بسیار دارد از جمله آنکه عبادت هزار ساله در نامه عملش بنویسند.
پنجم در هر پنجشنبه این ماه دو رکعت نماز کند در هر رکعت بعد از حمد صد مرتبه توحید و بعد از سلام صد بار صلوات بفرستد تا حق تعالى برآورد هر حاجتى که دارد از امر دین و دنیاى خود و روزه اش نیزفضیلت دارد و روایت شده که در هر روز پنجشنبه ماه شعبان زینت مى کنند آسمانها را پس ملائکه عرض مى کنند خداوندا بیامرز روزه داران این روز را و دعاى ایشان را مستجاب گردان و در خبر نبوى است که هر که روز دوشنبه و پنجشنبه شعبان را روزه دارد حق تعالى بیست حاجت ازحوائج دنیا و بیست حاجت ازحاجت هاى آخرت او را برآورد.
آنچه که از اخبار استفاده می شود اینست که پیغمبر اکرم ( صلی الله علیه وآله و سلم ) همه ی مال و داراییش را برای تدارک جهیزیه ی حضرت صدیقه ی ( سلام الله علیها) اختصاص نداد . یا اینکه با این توجیه که دختر او کوثر الهی است ، یگانه دختر پیغمبر ( صلی الله علیه وآله و سلم ) است، تنها دختر زمامدار و قدرت حاکم مطلق مدینه است که به خانه ی شوهرش می رود، حالا برویم یک جهیزیه ای مطابق با شأنش برایش تدارک کنیم (همین حرفهایی که الان ما می زنیم. یکی از مسائلی که الان در هنگام تامین و تدارک جهیزیه انجام می شود که معمولاً خانواده ها به گرفتار و مشقت می افتند همین معذوری است که گاهی خود زن وشوهر به عنوان پدرو مادر دختر درست می کنند: ما بالاخره شئوناتی داریم، آبرویی داریم که باید اینها را رعایت کنیم...
گاهی وقتها این تعارفها اینقدر بالا می گیرد که اصل قضیه تحت الشعاع همین مناسبات غلط گم می شود و شیرین ترین و ملایم ترین و لطیف ترین حقیقت زندگی می شود یکی از بحرانهای اساسی زندگی، که گاهی وقتها آثارش تا سالهای بعد از ازدواج دختر و پسر همین جورگریبانگیر زن و مرد خانه است. این عیب است! لذا شما می بییند آنچه که برای حضرت صدیقه ی طاهره( سلام الله علیها) فراهم شد منطبق با شأن حضرت صدیقه ی طاهره (سلام الله علیها) یا شأن امیر المومنین (سلام الله علیه) و پیغمبر (صلی الله علیه وآله و سلم) نیست . هرگز نیست ...
برای دریافت فایل کلیک کنید
حجم: 12.6 مگابایت
ریشه ی اشکالات و سوء تفاهم
ها و اختلافاتی که در خیلی از موارد خانه و زندگی را تلخ می کند چیست ؟
گاهی وقتها هست وقتی ما در جایگاه والدین پسر قرار می گیریم موضع
مان با زمانی که در جایگاه والدین دختر هستیم فرق می کند !
این منفعت طلبی و انصاف نداشتن است ، که خود عدم حضور وجود عنصر انصاف باعث می شود
زندگی پاک ایمانی لکه دار شود، اسیب ببیند و به سر انجام نرسد .
السَّلامُ عَلَیْکِ ایَّتُهَا الصِّدیقَهُ الْمَرْضِیَّهُ
السَّلامُ عَلَیْکِ ایَّتُهَا الْفاضِلَهُ الرَّشیدَهُ
السَّلامُ عَلَیْکِ ایَّتُهَا الْکامِلَهُ الْعالِمَهُ الْعامِلَهُ، السَّلامُ عَلَیْکِ ایَّتُهَا الْکَریمَهُ النَّبیلَهُ
السَّلامُ عَلَیْکِ ایَّتُهَا التَّقِیَّهُ النَّقِیَّهُ
السَّلامُ عَلَیْکِ یا مَنْ اظْهَرَتْ مَحَبَّتَها لِلْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ فی مَوارِدَ عَدیدَهٍ وَتَحَمَّلَتِ الْمَصائِبَ المُحْرِقَهِ لِلْقُلُوبِ مَعَ تَحَمُّلاتٍ شَدیدَهٍ
السَّلامُ عَلَیْکِ یا مَنْ حَفِظَتِ الْامامَ فی یَوْمِ عاشُوراءَ فی الْقَتْلی
وَبَذَلَتْ نَفْسَها فی نَجاهِ زَیْنِ الْعابِدینَ مِنْ مَجْلِسِ اشْقَی الْاشْقِیاءِ
وَنَطَقَتْ کَنُطْقِ عَلِیٍّ عَلَیْهِ السَّلامُ فی سِکَکِ الْکُوفَهِ وَحَوْلُها کَثیرٌ مِنَ الْاعْداءِ
السَّلامُ عَلَیْکِ یا تالِیَ الْمَعْصُومِ
السَّلامُ عَلَیْکِ یا مُمْتَحَنَهُ فی تَحَمُّلِ الْمَصائِبِ کَالْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ وَرَحْمَهُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ.
رحلت جانگداز بزرگ بانوی صبر و استقامت زینب کبری سلام الله علیها بر همه عاشقان و علاقمندان خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام تسلیت و تعزیت باد.
پیشکش عمه جانمون، بانوی صبر و شجاعت، حضرت زینب سلام الله علیها:
پس از حسین ،جهان بر سرش خراب شده برای حفظ حرم، زینب انتخاب شده
نشاند بوسه به حلق بریده، از آن رو به خون تشنه لبی، معجرش خضاب شده
کسی که داغ دو فرزند بر جگر دارد نشسته سنگ صبورِ دلِ رباب شده
چه رفته بر دل #زینب ،کسی نمیداند دمی که وارد مهمانی شراب شده
اگرچه خطبه خودش خوانده بود اما شهر پر از صدای رسای ابوتراب شده
هزار مرتبه تا روز آخِرَت، نفرین به شام و بزم می و کوفهٔ خراب-شده
به صبر عمهٔ سادات، شیعه مدیون است که شرح کرب و بلا، مانده و کتاب شده....
حضرت فاطمه سلام الله علیها
فَرَضَ اللّهُ الإِیمانَ تَطهیراً مِنَ الشِّرکِ... وَالزَّکاةَ زِیادَةً فِی الرِّزقِ.
خداوند ایمان را پاک کننده از شرک... و زکات را افزاینده روزى ساخت.
کتاب من لا یحضره الفقیه : ج ٣